Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De nieuwste woontrends voor het jaar 2019!

Posted on 0 2 m read 2.1K views

De afgelopen tijd verschenen er steeds meer trends voor aankomend jaar, ik heb ze op een rijtje gezet en ben erg benieuwd wat jullie van deze trends vinden! 

Goud!

Zilver is altijd een erg voordehand liggende en veilige keus geweest, maar nu wordt goud het nieuwe standaard. Goud mag tevens niet ontbreken in het rijtje met luxueus materialen, goud is goed combineerbaar in bijvoorbeeld een modern interieur. Wil je goud gaan toepassen in je interieur maar weet je niet hoe? Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met een leuke lamp, kaarshouder of ander tof accessoire. Komend jaar gaan we goud voornamelijk als accent kleur en materiaal terugzien.

Kapstok, woonbuur  trends 2019

Alle kleuren op een rijtje

Een aantal van de kleuren die in 2018 erg populair waren zien we straks in 2019 ook weer terug, dit zullen voornamelijk de kleuren geel, blauw, rood en groen zijn. Wat nieuw is, is dat we meer bruin en beige tinten gaan zien. Voor 2019 heeft Pantone 72 kleuren geselecteerd in acht kleurpaletten. Twee van de paletten zijn al bekend, dit zijn cravings en classico. Cravings vindt zijn inspiratie in de ‘food hoek’ je ziet hierbij kleuren als rood, roze en paarze tinten. Classico is een rustiger pallet, met taupe, grijs, bordeauxrood en zwart.

Pantone, woonbuur  Pantone, woonbuur

 

Functionaliteit is een pré

Het leven wordt drukker, we zijn gehaast en zijn non-stop online. Dit ga je zelfs merken in het interieur, we zijn het liefst van alle gemakken voorzien. Dus het is tijd voor multitasking in je interieur. Bijvoorbeeld; de keuken wordt ook de zitkamer, de slaapkamer krijgt een open badkamer en de werkkamer wordt ook de woonkamer.

 

Bureau in woonkamer, woonpuur  opbergruimte en bank, woonbuur

Bron: elisabetheier, trendspanarna, deens.nl, i.pinimg.nl, apartmenttherapy.nl, vtwonen & keijserenco

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.