Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trend voor aan de wand: IXXI

Posted on 0 1 m read 140 views

Met IXXI maak je gemakkelijk in ieder formaat een je persoonlijke wanddecoratie. De wanddecoratie bestaat uit kaarten en koppelstukjes die eindeloze mogelijkheden bieden in beeld, vorm en formaat.

In 2010 ontwikkelde drie Nederlandse ontwerpers een nieuw concept wanddecoratie. Dit concept is ontstaan vanuit een project voor provincie Noord-Brabant, ze bedachten een koppelkruisje om wel 17.000 ansichtkaarten aan elkaar te kunnen koppelen. Na veel positieve reacties en een nominatie voor de Dutch Design Awards besloten ze het systeem op de markt te brengen.

Hetzelfde jaar is de website online gegaan; een creatief platform waar klanten aan de slag kunnen met hun eigen foto’s om een persoonlijke collage te maken. Een samenwerking met Het Rijksmuseum kwam al snel tot stand, waarnaar er vele musea, topmerken, fotografen en designers volgden.

De wanddecoratie van IXXI beginnen bij een prijs vanaf €24,95! Wil jij ook zo’n gave, persoonlijke wanddecoratie of ga je voor een van IXXI’s beelden? Neem dan snel een kijkje op de site.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.