Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trend voor aan de wand: de wereldkaart!

Posted on 0 1 m read 170 views
WoonPuur, inspiratieblog, interieurblog, natuurlijk wonen, wereldkaart, behang, wereldkaart.nl
WoonPuur, inspiratieblog, interieurblog, natuurlijk wonen, wereldkaart, krijtkaart, landkaart, wereldkaart.nl
WoonPuur, inspiratieblog, interieurblog, natuurlijk wonen, wereldkaart, stadskaart, wereldkaart.nl

Een trend die wij de laatste tijd veel voor bij zien komen is de wereldkaart. Ze zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen, ik heb een super toffe webshop gevonden met ontzettend veel wereldkaarten. Bij hun kun je altijd dé wereldkaart vinden die perfect in jouw interieur past.

De wereldkaarten kunnen op verschillende materialen afgedrukt worden. Materialen zoals een canvas foto, hout, poster, aluminium of glas. Al deze materialen hebben hun eigen karakter. Glas oogt bijvoorbeeld modern en strak, zo past hout perfect in een landelijk interieur en voor in een industrieel interieur is aluminium een goede keuze. Door de keuze uit al deze materialen is er altijd een wereldkaart die aansluit bij jouw interieur!

Naast de verschillende materialen zijn er ook verschillende soorten wereldkaarten waaruit er gekozen kan worden. Bijvoorbeeld de historische wereldkaart met een unieke, vintage uitstraling. Bij de trendy wereldkaart kun je verrassende designs verwachten, bijvoorbeeld met stippenpatronen of waterverf. Door de keuze uit meer dan 90 unieke wereldkaarten is er altijd een wereldkaart die perfect past binnen jouw interieur.

Wil je groots uitpakken? Geen probleem! Er is ook behang met verschillende wereldkaarten-designs te verkrijgen.

Liever de plattegrond van een specifieke stad? Met de stadskaarten met alle hoofdsteden van Nederland, Duitsland en Oosterrijk kun je iedere dag nagenieten van je droomvakantie!

Wil jij ook een prachtige land- of stadskaart in je interieur? Dan ben je bij deze webshop aan het juiste adres! Voor meer voorbeelden en inspiratie neem vooral een kijkje op de site.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.