Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een inspiratievolle dag op de vtwonenbeurs!

Posted on 0 2 m read 252 views
YouTube video player

Vrijdag 5 Oktober zijn wij afgereisd naar Amsterdam. Hier hebben we ons laten inspireren door al het moois wat de vtwonen beurs ons te bieden heeft. Elles verteld wat haar is opvallen deze vakbeurs.

Het Karwei huis

Karwei verrast mij ieder jaar weer! Ik vind de stand overzichtelijk en mooi ingericht. Elke ingerichte hoek had een thema, dit waren de zogeheten ‘style statements’ waarbij je een kaartje kon halen met alle artikelen die je kunt aanschaffen. Dit vond ik erg origineel! De thema’s van deze stands waren: natural beauty, messing is het nieuwe goud, it starts with pink, het recht op rond, de toekomst helder en style today. Al deze thema’s gaven eigenlijk de rode draad weer van de woonbeurs.

    

Het vtwonen huis

Ook dit jaar had het vtwonen huis veel leuks om naar te kijken, het huis is was samenvattend; landelijk, vintage, romantisch, modern, scandinavisch. In het huis vielen mij een aantal dingen op namelijk de mooie lichte visgraatvloer, de klassieke wandpanelen en de vintage kasten. Het viel mij op dat de nadruk van het huis erg gelegd was op een landelijke, vintage stijl. Dit vond ik erg leuk en verassend.

   

Trend: Linnen is terug!

Linnen is toe te passen in zo goed als elk interieur. Dit is misschien dan ook de reden dat we het steeds meer zien. Maar hoe kun je het toepassen? Nou, je kunt je tafel er bijvoorbeeld feestelijk mee dekken. Ook heeft linnen van nature een mooie glans over zich dit geeft een mooi effect op zo’n opgedekte tafel. Tevens is deze textielsoort niet statisch waardoor het zeer geschikt is als beddengoed.

Leuk weetje: door de natuurlijke ventilatie is bedlinnen koel in de zomer en warm in de winter.

Een leuke verassing: H&M Home

We liepen net het vtwonen huis uit en troffen direct de volgende leuke stand, in eerste instantie nog niet doorhebbende dat dit H&M Home betrof, in Groningen en omstreken zit namelijk geen H&M Home, helaas!

In 2009 werd H&M HOME gelanceerd als een onlineconcept met voornamelijk textielproducten. In de loop van de jaren kwamen daar keukenbenodigdheden en servies bij. Sinds de zomer van 2018 is het assortiment nog verder uitgebreid, met producten als: tafels, stoelen, krukjes, spiegels en lampen.

H&M HOME heeft voor elke ruimte van je huis wel iets in het assortiment, het is een trendy, dynamisch, hip en modern concept.

    

 

Last but not least: Ariadne at home

Dit huis werd ook wel omschreven als het familiehuis, oftewel een huis vol verhalen. Het huis was mooi licht, natuurlijk, landelijk en vintage. Het huis voelde heel open en rustig er was veel te zien. In het huis was er veel zacht oudroze, hout en wit te zien.

 

   

Beeldbronnen: woonpuur

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.