Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Binnenkijken in de woning van Rianne & Johan

Posted on 0 2 m read 221 views

Ben je altijd al eens nieuwsgierig geweest hoe ik het ‘nu’ thuis heb ingericht. Met de nadruk op ‘nu’, want het kan zomaar zijn dat het over een weken weer anders is. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe kleuren, verftechnieken en accessoires uit te proberen bij ons  thuis. Ik kom als interieurstylist natuurlijk ook veel nieuwe trends in mijn werk tegen en ga hier zelf ook vaak mee aan de slag. En daarnaast ben ik dol op de kringloop en daardoor veranderd ons interieur met regelmaat. 

Onze notariswoning in het noorden

Wij wonen nu bijna 10 jaar in een prachtige ruime notariswoning in een dorpje dichtbij Groningen. Maar 10 jaar geleden was het nog niet zo’n paleisje… het was een bouwval… en mensen om ons heen verklaarden ons voor gek. Waar begin je aan?! Heb je zin om zolang te verbouwen? Maar het was al te laat… wij waren verliefd… ik op het huis en de tuin en mijn man op de schuur en de ruimte. Heerlijk een huis waar je allebei gek op bent en ook ziet wat je er van kan maken. Al was het wel afzien de afgelopen jaren hoor. Maar naar de verbouwing, nu een aantal jaren later is het huis helemaal naar ons zin..

    

Voorliefde voor low-budget

We begonnen met het dak en werkten zo naar beneden. Zodra de bovenste verdieping klaar was verhuisten ze. Boven maakten we eerst ons eigen ‘appartement’ met een slaap, lounge en eetplek. Het koken moest helaas nog wel beneden in de geheel verwoeste ‘keuken’ zonder buitenmuren gebeuren.

De huidige keuken hebben we via marktplaats gevonden en de marmeren tegeltjes zijn van Hornbach. Ik heeft een voorliefde voor lowbudget en spullen met een verhaal en ga graag langs verschillende kringloopwinkels en rommelmarkten om hier de prachtigste vondsten te vinden.

  

Haal buiten naar binnen

Ik ben verzot op mijn moes- tuin en daardoor ook helemaal weg van de Botanische trend. Ik vindt het heerlijk en rustgevend om de invloeden van buiten naar binnen te halen. Zo vinden Johan en ik altijd overal en nergens onze woonaccessoires en meubels om het interieur er mee aan te vullen.

 

Ariadne at home

Maar nu na al die jaren klussen hebben we ons paleisje klaar en kunnen we er van genieten met onze drie kids! En toen werd ik in eens door het woontijdschrift Ariadne at Home benaderd of wij ons huis wilden delen in hun tijdschrift. Super leuk natuurlijk en echt een kers op de taart na al dat geklus van de afgelopen jaren. Het is een prachtige binnenkijker geworden van maar liefst 17 pagina’s!

    

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.