Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Binnenkijken bij het vtwonenhuis!

Posted on 0 2 m read 234 views

Vandaag een blog over het vtwonenhuis, vonden jullie hem ook zo mooi? Of ben je niet geweest, don’t worry! wij hebben alles wat het vtwonenhuis te bieden had dit jaar verzameld.

Zoals elk jaar zijn we weer naar de vtwonen beurs geweest in de Amsterdam RAI. Om hier weer een hele hoop inspiratie op te doen en te genieten van al het moois op de beurs. Nadat we eerst overal een blik hadden geworpen zijn we richting het vtwonen huis gehold. Er was weer zoveel moois te zien dat we besloten er een aparte binnenkijk blog aan te wijden. Het viel ons op dat het huis dit jaar in het teken stond van landelijk, vintage, modern en klassiek. daarnaast werd er veel gebruik gemaakt van rustige kleuren en veel licht, ook zagen we veel natuurlijke materialen en producten, zoals bloemen en materialen als linnen en hout.

De nieuwe hoofdredacteur van vt wonen Nicolette Fox geeft een rondleiding door het huis, bekijk deze HIER!

Tijd om binnen te kijken

      

      

Ben jij net als ons ook zo gecharmeerd van deze warme, gezellige, klassieke woonkamer? Dit jaar waren er maar liefst twee woonkamers. De licht houten visgraat vloer gecombineerd met de moderne stalen bijzettafels en daarbij de kralen op de wand met daarin behang van KEK Amsterdam zorgt ervoor dat het geheel klassiek maar toch erg modern is geworden.

Mooie verf hé, hij heet patato skin en is te bestellen bij www.pure-original.nl

      

Dit is de tweede woonkamer, deze is licht, Scandinavisch, minimalistisch en trendy. Deze woonkamer is weer totaal anders dan de vorige woonkamer, hier is alles licht en rustig en zijn de hoofdkleuren beige en grijs. De accentkleuren in deze ruimte (tevens trendkleuren) zijn roze en terra, door deze combinatie is de ruimte rustig, Scandinavisch maar toch nog subtiel kleurrijk!

      

Dit jaar kon je ook genieten van de mooi ingerichte badkamer. Met een prachtige spiegelwand, heerlijke baden en de mooie zwarte kranen maken het geheel compleet. In deze ruimte zijn verschillende kleuren, materialen en stijlen met elkaar gecombineerd en het eindresultaat mag er zijn!

      

Door naar de kinderkamer! Wij vonden dit een hele gezellige, kleurrijke en sfeervolle kamer. Met prachtige kleuren als mosgroen, oudroze gecombineerd met lila. In deze kamer zien we ook veel vintage en door de combinatie met materialen en kleur is het een erg romantisch geheel geworden. Prachtig toch?!

     

Opvallend was dit landelijk, vintage, brocante atelier. Helemaal in het straatje van woonpuur! erg leuk om te zien dat we dit hier ook een ruimte van is gemaakt!

      

Ben je benieuwd hoe de rest van de vtwonen design beurs was? Hier hebben wij ook een blog over geschreven, lees hem HIER! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.