Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Binnenkijken bij Arjan, Jordi & James

Posted on 0 3 m read 546 views

Waar: Helpman, Groningen

Bewoners: Arjan, Jordi & hondje James

Soort huis: Karakterstieke, benedenwoning

Woonoppervlak: Was 75 mis nu 90 m2

Instagram: @wonenbij_arie

Hoe zijn jullie in dit huis terecht gekomen?

Ik was samen met mijn vriend Jordi op zoek naar een woning in Groningen. Samen hadden we al heel wat huizen bezichtigd voordat we deze woning tegen kwamen. Toen we voor deze woning stonden voor een bezichtiging was ik niet direct enthousiast, ik heb de woning tijdens de eerste bezichtiging ook niet helemaal gezien. Mijn vriend Jordi zag daarentegen wel veel mogelijkheden in de kluswoning en deed stiekem een bod en die werd geaccepteerd. Tijdens de tweede bezichtiging heeft Jordy mij weten te overtuigen van de potentie die in deze woning zat. Inmiddels wonen we hier na een drastische verbouwing en een aanbouw van 15 m2, al 1,5 jaar met heel veel plezier.

    

Zou je iets kunnen vertellen over je interieur?

Mijn interieur is gewoon een leuk bij elkaar geraapt zooitje denk ik. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Daarnaast vindt het leuk om langs de kringloop te gaan, om voor weinig geld iets tofs te scoren en dan op te knappen zodat het past bij ons interieur.

    

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl wordt vaak gezien als Scandinavisch, maar zelf vind ik het meer een combinatie van landelijk, modern en de ‘ibiza style.’ Ik vind het ook leuk om tijdens mijn vakantie in het buitenland inspiratie op te doen. Zo ben ik tijdens onze vakantie naar Ibiza een mooie badkamervloer tegengekomen welke we ook toegepast hebben in onze badkamer.

Quote: ‘Het is gewoon een leuk bij elkaar geraapt zooitje denk ik.’

   

 

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op het feit dat de woning nu is zoals mijn vriend en ik het voor ogen zagen.

 

Hoe is je huidige interieur tot stand gekomen?

Door het afstruinen van kringlopen, rommelmarkten en marktplaats hebben we heel veel toffe items kunnen scoren voor ons interieur. Door al deze items met elkaar te combineren hebben we er echt een eigen interieur van gemaakt.

    

Wat vond je het belangrijkst bij het inrichten van de woning?

Dat je je persoonlijkheid terugziet in het interieur en dat je het doet zoals je het zelf wil. Zo merk ik dat nu ik er langer woon het steeds meer eigen voelt en word.

     

Wat vindt je de fijnste plek in en buiten huis en waarom?

Lastig, dat zijn er namelijk meerdere. Zoals de grote hoekbank in de woonkamer, het bubbelbad in de badkamer, maar ook vind ik het heerlijk om op een zomerse ochtend een bakje koffie in de tuin te drinken.

     

Wat staat er nog op jullie to-do lijstje?

Het laatste schilderwerk op de deuren en kozijnen en verder nog wat kleine afwerkingen. Daarnaast zou ik graag een grote loungebank voor in de tuin willen.

  

Arjan’s droom

Het is mijn droom om ooit een koffiezaakje te openen in het centrum van Groningen waar je toffe items kunt kopen in de stijl waar ik van houd.

    

Shoppen maar!

Vind jij de items die Arjan in huis heeft ook zo leuk? Je kunt ze hier shoppen!

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.