About

Hi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op woonpuur.nl, ik zal mij even voorstellen.

WIE ZIT ER ACHTER WOONPUUR?

Rianne Timmer – Vos is al jaren creatief onderneemster. Is 33 jaar oud, woonachtig in een woonboerderij uit Anno 1852 in het mooie Groningen, getrouwd met Johan en trotse moeder van twee zonen en een dochter. Een passie voor wonen, kringloop, natuur, mijn moestuin, fotografie, fietsen, het strand, creatieve workshops en natuurlijk woon-winkelen. Naast woonbuur heb ik nog een onderneming namelijk; puurstyling vanuit daar kun je mij benaderen voor interieuradvies.

Ben je nieuwsgierig hoe ik woon? Kijk dan eens naar de reportages uit NPO2 BinnensteBuiten, Ariadne at home of Wonen&Co.

INTERIEURADVIES PUURSTYLING

“Je moet thuis komen  en het gevoel hebben dat je je er vertrouwd en geborgen voelt. Een plek waar je je op je gemak voelt en die rust,  warmte, gezelligheid en intimiteit uitstraalt.”

Een passie voor wonen en ontwerpen heb ik zolang ik mij kan herinneren al gehad. Het was dan ook een logische vervolg stap om na mijn opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam in 2015 mijn eigen interieuradvies bureau Puur Styling op te richten.

Hoe ik werk?

Ik geef kleur- en interieuradvies bij de klant thuis, ik maak totaalconcepten voor bestaande bouw, nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

Compleet ontzorgen is mijn doel.

Daarom verzorg ik ook complete verbouwingen, inrichting en styling van een woning of (bedrijfs)ruimte. Puur, persoonlijk en op maat zijn altijd de drie doelen waar ik naar streef.

DE BLOG

Woonpuur ben ik gestart omdat ik mensen wil inspireren en mijn passie voor interieur wil delen. Ik zal woonpuur dan ook omschrijven als een echte inspiratieblog. Je gaat hier dingen voorbij zien komen als uitstapjes naar beurzen, tot tips voor je interieur en binnenkijkers bij verschillende interieurs en nog veel meer.

Enjoy!